Ministrul Sănătății: Vreau să fiu aliatul dumneavoastră

2017.04.20, Anunț

Prof. dr. Florin Bodog, ministrul Sănătății, a participat la deschiderea celei de-a cincea ediții a Conferinței Colegiului Medicilor din Municipiul București, care se desfășoară în perioada 20-22 aprilie.

"Colegiul Medicilor este un partener. Sunt colegul dumneavoastră. Vreau sa fiu aliatul dumneavoastră. Ministrul Sănătății este, în primul rând, medic și om", a declarat prof. dr. Florian Bodog.

Prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, a transmis un mesaj de unitate în interiorul breslei și a subliniat că într-adevăr ministrul Florian Bodog este un partener al Colegiului.

La rândul său, dr. Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România, a transmis aprecierea pentru mediul academic reprezentat de Colegiul Medicilor din Municipiul București.

La deschiderea ediției a V-a a Conferinței CMMB au mai participat și un reprezentant al Avocatului Poporului, precum și directorul medical al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Conferința CMMB este creditată de CMR cu 14 puncte EMC, iar participarea este gratuită.

Până pe 20 aprilie, s-au înregistrat peste 2000 de medici bucureșteni.